fbpx
Cancel Preloader
Inhoud bewerken

Stay Connected

Job

Werken bij

Klaar voor Actie: Kom werken bij Club Puck!

Wij zijn ideaal gelegen in het hart van de stad, omringd door hotels en makkelijk te bereiken met metro, tram of bus. Onze bruisende sfeer is niet alleen een paradijs voor gamers, maar ook een ontmoetingsplek voor vrienden, families en mede-liefhebbers van lekker eten die een onvergetelijke culinaire ervaring zoeken in ons restaurant. Ons uitnodigende terras is de kers op de taart, biedt een gezellig hoekje voor gesprekken en ontspanning.

Maar, wat maakt Puck Club echt tot leven? Ons toegewijde team! Hun energie, inzet en talent zijn de echte troeven die onze arcade bruisend houden en onze gasten steeds weer laten terugkomen voor meer.

Numbers

0
participants
0
speakers
0
workshops
0
exhibitors

Werk & plezier

Puck Club. Niet zomaar werk, maar een game-changing avontuur!

Bereid je voor op een knallende carrièreboost bij Puck Club! We nodigen je van harte uit om ons team te versterken en deel uit te maken van deze bruisende crew. We zijn op zoek naar enthousiaste individuen die de uitdaging aandurven, klaarstaan voor de ultieme gastvrijheid, of je nu als bedienend personeel, bartender, of in andere toffe rollen aan de slag gaat.

Waarom kiezen voor ons? Bij Puck Club zijn we veel meer dan alleen een entertainmentlocatie. We zijn een hechte gemeenschap waar teamspirit, professionele groei en innovatie hoog in het vaandel staan. Wij bieden aantrekkelijke salarissen, flexibele werktijden, en talloze kansen om te groeien en te bloeien.

En het beste? Jouw werkplek is een speelveld vol spannende games, geweldig eten, en fantastisch gezelschap. Hier voelt werk niet als werk, omdat het spel altijd aan staat!

Dus, ben jij klaar om de startknop in te drukken voor een opwindend nieuw hoofdstuk in je carrière? Solliciteer vandaag nog! Stuur je sollicitatie via onze website of kom langs om ons in persoon te ontmoeten. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij het Puck Club-team - waar iedereen een speler is en elke dag een overwinning!

Join our team!

Versterk ons team!

Don’t miss out on the entertainment and fun!

Vul het formulier in en versterk ons team!